Klopp sai ajakirjaniku peale pahaseks: see on jalgpall, mitte Playstation

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp.
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp. Foto: Michael Sedgwick / www.imago-images.de

Pikalt Inglismaa meistrivõistlusi juhtinud Liverpool langes eilse 0:0 viigi järel Evertoniga liigatabelis teiseks.

Pärast väravateta viiki linnarivaaliga esitati Liverpooli peatreenerile Jürgen Kloppile küsimus, mille alatoon oli, et ta ei julge piisavalt riskida. Sakslane ütles seepeale: «Ma olen selles küsimuses väga pettunud. See on jalgpall, mitte Playstation.

«Kas te tõesti arvate, et me ei võtnud piisavalt riske? On üldse sel hooajal olnud mõni viigiga lõppenud mäng, kus me poleks riskinud? Et tooksin väljakule lisaründaja? Olge nüüd, need asjad ei käi niimoodi. Oleme juba piisavalt ründav meeskond. Meil on veel üheksa mängu jäänud ning me ei kaota närvi, mitte nagu teie,» oli Klopp ilmselgelt endast väljas.

«Inglismaal ei ole võimalik niimoodi mängida. Järgmisel nädalal kohtume Burnleyga ning kui mängime ainult ründavalt, tapavad nad meid vasturünnakutega kindlasti ära. Me võtame riske, aga me ei saa riskida rohkem kui 100 protsendi ulatuses. Me ei saa hulluks minna,» jätkas Klopp.

Inglismaa meistrivõistlustel on üheksa vooru enne lõppu Cityl 71 ning Liverpoolil 70 punkti. «Minul pole tagaajamise vastu mitte midagi. Kes tahab märtsi alguses liigatabelit juhtida? Ma nägin Manchester City mängu tipphetki. Neil oli 900 võimalust, aga nad lõid ära ainult ühe. Sellisteks võimalusteks tuleb valmis olla,» ütles Klopp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles