Tottenham sihib veerandfinaalkohta

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mauricio Pochettino on võib enne tänast matši olla lootusrikas
Mauricio Pochettino on võib enne tänast matši olla lootusrikas Foto: Craig Mercer / Sportimage/PA Images/Scanpix

Täna peavad jalgpalli Meistrite Liigas 1/8 finaalide korduskohtumised Dortmundi Borussia – Tottenham Hotspur ja Madriidi Real – Amsterdami Ajax.

Inglise meistriliigas kolmandat kohta hoidval Tottenhamil on täna suurepärane võimalus  teistkordselt klubi ajaloos jõuda Meistrite Liigas kaheksa parema hulka. Koduväljakul alistati avakohtumises Saksamaa klubi 3:0.

Tottenhami peatreener Mauricio Pochettino sõnas, et loomulikult teevad nad kõik selleks, et järgmisesse ringi jõuda. «Me tahame jõuda veerandfinaali nii tähtsal turniiril nagu seda on Meistrite Liiga. Kui me peame täna näitama oma parimat jalgpalli ning sellest tuleb väga kõva mäng,» ütles Pochettino.

Šveitslasest Dortmundi Borussia juhendaja Lucien Favre arvas, et kuigi sakslased mängivad kodustaadionil, kus meeskond on väga palju saavutanud, on hetkel tegemist peaaegu võimatuna näiva missiooniga.

«Peame mängima targalt, õigel ajal väravaid lööma. Kuid kui Tottenhamil õnnestub skoorida, siis on edasi pääseda juba üliraske. Kuid meeskonnana me usume endasse,» rääkis Favre.

Madriidi Real võitis Amsterdamis 1/8 finaali avamängus Ajaxit 2:1. Mängud algavad täna kl 22.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles