Klæbo mõisteti tingimisi vangi

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johannes Høsflot Klæbo lisas pärast kohtuotsust Instagrami just sellise pildi.
Johannes Høsflot Klæbo lisas pärast kohtuotsust Instagrami just sellise pildi. Foto: Instagram

Enne jõule liiklusõnnetuse põhjustanud Norra suusatäht Johannes Høsflot Klæbo mõisteti 16 päevaks tingimisi vangi. Lisaks tuleb suusaässal maksta 10 000 Norra krooni ehk umbes 1000 euro suurune rahatrahv. Juhtimisõiguse kaotas ta üheksaks kuuks.

12. detsembril sõitis Klæbo juhitud Toyota RAV4 tagant sisse ees liikunud autole, mis oli vöötraja ees jalakäija üle tee laskmiseks peatunud. Seisma jäänud auto tabas saadud löögi tõttu teed ületanud 12-aastast tüdrukut. Õnneks polnud tema vigastused tõsised.

Õnnetuses sai tõsisemalt viga vöötraja ees peatunud sõiduki kaasreisija, kes oli seljahädade tõttu kuus nädalat haiguslehel. 

Kohtus selgitas suusataja, et tema ees sõitnud auto pidurdas äkitselt ning ta sattus paanikasse. «Vajutasin piduri asemel gaasi. Minu auto oleks pidanud automaatselt seisma jääma, aga kuna vajutasin gaasi, siis see ei toiminud,» selgitas Klæbo kohtus juhtunut.

«Olen kohtuotsusega nõus,» ütles sportlane, kes ei soostunud ajakirjandusele kommentaare andma.

Küll aga lisas ta Instagrami vanglakostüümis pildi ning soovis kõigile ilusat päeva.

View this post on Instagram

Ha en fin dag??

A post shared by Johannes Høsflot Klæbo (@johanneshk) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles