Tammeka laenas Florast kaitsja

Toimetas Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Aloe.
Kevin Aloe. Foto: Tartu Jalgpallikool Tammeka / Facebook

Tallinna FC Flora jalgpalliklubi kasvandik, 23-aastane vasakkaitsja Kevin Aloe liitub osapoolte kokkuleppel hooajalise laenulepingu alusel Tartu JK Tammekaga, kirjutab Flora oma koduelehküljel.

«Tartu on näidanud, et nende juures on hea keskkond selleks, et mängijad suudaksid teha sammu edasi. Mullu veetis hooaja teise poole Tammekas Henri Järvelaid, kelle laenuperiood mängija isiklikule arengule tugevalt kaasa aitas. Soovime ka Kevinile edukat hooaega Tartus!» lausus Flora president Pelle Pohlak.

Juba 2013. aastal Flora särgis Premium liiga debüüdi teinud Aloe on vaatamata oma noorele eale väga kogenud mängija. Mullu käis ta Premium liigas väljakul 28 mängus, saades kirja ka ühe värava ning neli tulemuslikku söötu. Kokku on äärekaitsja kogemustepagasis 93 Premium liiga ning 94 Esiliiga mängu. Erinevate noortekoondiste eest on Aloe kirja saanud 53 mängu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles