Manchester Unitedi imelise võidu järel sündis legendaarne foto

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eric Cantona, Ole Gunnar Solskjær ja Alex Ferguson.
Eric Cantona, Ole Gunnar Solskjær ja Alex Ferguson. Foto: Manchester United/Twitter

Manchester Unitedi jalgpalliklubi alistas Meistrite liiga kaheksandikfinaali kordusmängus võõrsil dramaatilisel moel Pariisi Saint-Germaini 3:1 ja pääses võõrsil löödud väravate reegli abil veerandfinaali. Tegu oli Unitedi ajutise peatreeneri Ole Gunnar Solskjæri treenerikarjääri seni suurima saavutusega, mis peaks ekspertide sõnul kindlustama talle ka pikaajalisema töökoha.

Kohtumise järel poseeris Solskjær koos Unitedi legendaarse treeneri Alex Fergusoni ning endise meeskonnakaaslase Eric Cantonaga ühisfotol. Ilmselt on norralasel mõlema mehe heakskiit töökoha endale saamiseks olemas.

Ka Inglismaa eksperdid on seda meelt, et United võiks kiiremas korras Solskjæri ametlikult peatreeneriks teha. «Kui ta homseks tööd endale ei saa, on kuskil midagi valesti. Ta peab selle töö endale saama. Ta vahetas kolm või neli korda formatsiooni, tegi julgeid otsuseid ning näitas, et on seda tööd väärt,» ütles Stoke City poolkaitsja Charlie Adam.

Sama meelt on ka endine Unitedi keskkaitsja Rio Ferdinand: «Solskjær tõi Unitedisse tagasi mängurõõmu. Ta on andnud poistele enesekindlust. Ta tegi julge koosseisuvaliku ning pani väljakule kolm teismelist.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles