Madalseisus Madridi Real helistas Zidane’ile

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zinedine Zidane
Zinedine Zidane Foto: Xinhua / Xinhua/Sipa USA

Madalseisu sattunud Madridi Real pööras raskel hetkel pilgu klubi legendi Zinedine Zidane’i poole, kuid sai talt eitava vastuse.

Nii Hispaania karikavõistlustelt kui Meistrite liigast välja langenud Madridi Reali seis on hapu ka Hispaania meistrivõistlustel. 26 mänguvooru järel ollakse kolmandal kohal, jäädes liider Barcelonast maha 12 punktiga.

Reali endine president Ramon Calderon ütles, et klubi otsis madalseisust pääsemiseks abi Zidane’ilt, kuid treenerina Realiga kolm Meistrite liigat võitnud endine Prantsusmaa koondise kapten ei võtnud pakkumist vastu.

«Tean, et president (Florentino Perez – toim) helistas Zidane’ile ja palus teda tagasi. Zidane vastas, et praegu ei saa ta klubi aidata. Ta jättis ukse avatuks ning võimalik, et ta naaseb klubi juurde juunis,» ütles Calderon.

Zidane lahkus Reali peatreeneri kohalt kõigest mõned päevad pärast eelmise aasta Meistrite liiga võitu. Ta suutis klubiga võita järjest kolm Meistrite liiga karikat, mis on ainulaadne saavutus. Treenerina on kolm Meistrite liiga karikat ette näidata vaid Bob Paisleyl ja Carlo Ancelottil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles