Karm hoop Eesti jalgpallikoondisele? Joonas Tamm sai vigastada

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joonas Tamm.
Joonas Tamm. Foto: Xinhua / Xinhua/Sipa USA

Eesti jalgpallikoondise keskkaitsja Joonas Tamm avaldas Instagrami storys pildid oma käest ja kirjutas juurde, et valmistub lõikuseks.

Eesti jalgpallikoondise keskkaitsja Joonas Tamm avaldas sotsiaalmeedias pildid, mis kohalikele vutifännidele rõõmu ei paku.
Eesti jalgpallikoondise keskkaitsja Joonas Tamm avaldas sotsiaalmeedias pildid, mis kohalikele vutifännidele rõõmu ei paku. Foto: Joonas Tamme Instagram story

Mis juhtus Eesti koondise tugitalaga? Esialgu puudub informatsioon, sest Postimehel ei õnnestunud 27-aastast Tamme telefonitsi tabada.

Tamm mängib igapäevajalgpalli Poola kõrgliigaklubis Kielce Korona. Eilset Korona duubelmeeskonna kohtumist jälgis eestlane vahetuspingilt. Esindusmeeskonna eest mängis ta viimati kahe nädala eest, kui sai 1:1 viigimängus Szczecini Pogoniga kirja 45 minutit. Möödunud laupäeval oli Tamm 1:4 kaotusmängus Sosnowieci Zaglebie vastu aga Korona vahetuspingil.

Mõistagi ei meeldi Tamme vigastusuudis rahvuskoondise poolehoidjatele ja treeeritele, sest Eesti alustab kahe nädala pärast (21. märtsil) EM-valiksarja, kui Põhja-Iirimaal minnakse vastamisi sealse koondisega. Viis päeva hiljem leiab aset maavõistlusmäng Gibraltariga. Teadupärast on juba pikalt vigastusega kimpus olnud ka teine keskkaitsja Ragnar Klavan.

Eesti koondise peatreener Martin Reim lausus Postimehele, et Tamm ega Kielce Korona pole neid antud intsidendist teavitanud. Lisaks ütles ta, et Klavan taastub vigastusest, ent ei ole seni ühtegi normaalset treeningut saanud teha. Eesti koosseis EM-valikmänguks Põhja-Iirimaaga selgub ilmselt järgmisel esmaspäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles