Video: Gerrardi saatuslik libastumine kummitab teda tänaseni

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Steven Gerrard (vasakul).
Steven Gerrard (vasakul). Foto: DARREN STAPLES / REUTERS

Liverpooli jalgpalliklubi endine kapten Steven Gerrard ütles, et hooaeg 2013/14 kummitab teda tänaseni.

2014. aasta kevadel oli Liverpool lähedal liigatiitli võitmisele. Kõik trumbid olid Liverpooli endi kätes ning meeskonna kapten Gerrard pidas meeskonnale kõnegi: «Me ei tohi lasta sel käest libiseda!»

Järgnes saatuslik mäng Londoni Chelseaga, kus Gerrard kaitseliini viimase mehena libastus, mistõttu pääses Chelsea ründaja Demba Ba väravavahiga üks-ühele ning viis koduklubi juhtima. Liverpool kaotas selle mängu lõpuks 0:2 ning hooaja lõpus krooniti meistriks Manchester City.

Sel hooajal pikalt meistrivõistlusi juhtinud Liverpool langes nädalavahetusel järjekordse viigiga punktiga City selja taha. Gerrard loodab, et tema lemmikklubi mängijatel on rohkem närvi, kui viie aasta eest klubi särki kandnud meestel.

«Haav rebiti jälle lahti,» viitas Gerrard sellele samusele viie aasta tagusele libastumisele. «Ma pole kindel, kas haav üldse kasvabki kinni, sest seda kogemust on võimatu mälust kustutada,» jätkas Gerrard, kes mängis Liverpoolis kokku 17 aastat.

«Loodan nii nende kui enda pärast, et nad tulevad meistrivõistluste võitjaks. Aga ka võimalik liigatiitel ei parandaks minu haavu,» ütles Gerrard.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles