Agnieszka Radwanska peab oma lahkumismatši mais

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Agnieszka Radwanska
Agnieszka Radwanska Foto: Foto Olimpik / ZUMAPRESS.com/Scanpix

30-aastane Poola naistennisist Agnieszka Radwanska, endine maailma teine reket ning 20-kordne WTA-turniiride tiitlivõitja otsustas möödnud aasta novembris, et teeb tippspordiga lõpparve.

13 aastat profitennisekarusellis tiirelnud Radwanska on tuntud selle poolest, et ta mängis edukalt erinevatel väljakukatetel. Oma karjääri jooksul jõudis poolatar kaks korda Austraalia lahtiste meistrivõistluste poolfinaali ning korra Wimbledoni finaali.

Poolatari edukam periood oli ajavahemikus 2015 and 2016, mil ta võitis kuus WTA-tiitlit, sealhulgas ka WTA aastalõputurniiri Singapuris aastal 2015. 2017.aastal aga hakkasid Radwanskat vaevama erinevad vigastused ning tal ei õnnestunud päris tipptennisesse edukalt naasta. Vaatamata sellele, et veel eelmisel aastal võitis ta Miami suurturniiril Simona Halepit, oli ta sunnitud vahele jätma Prantsuse lahtised meistrivõistlused. Enne seda oli Poola esinumber alates 2006.aasta Wimbledonist osa võtnud järjest 47 Suure slämmi turniirist.

Agnieszka Radwanska peab oma ametlikud lahkumismängud Krakowis 21.mail. Teiste seas tulevad Radwanska hüvastijätupeol väljakule ka Angelique Kerber ning Caroline Wozniacki, kes on samuti poola päritolu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles