Solskjaeri leping Moldega on lõpetatud

Indrek Raudkivi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ole Gunnar Solskjaer
Ole Gunnar Solskjaer Foto: JOHN SIBLEY / Action Images via Reuters/Scanpix

46-aastane Ole Gunnar Solskjaer on kõvasti kinni Inglise jalgpalliklubi Manchester Unitedi peatreeneri ametipostis. Hetkel ajutiselt tippmeeskonnas juhendajana leiba teeniva Solskjaeri käe all on Inglise tippklubi võitnud 17-st mängust 14. Kolmapäeval sai Unitedist ainus meeskond Meistrite liiga ajaloos, kes on välja tulnud kodumängus saadud kaheväravalisest kaotusest.

«Loomulikult mulle meeldib neid kutte juhendada, mulle meeldib siin töötada,» ütles Solskjaer. «Nagu olen varemgi öelnud: ma annan endast iga päev parima ning kui jõuab kätte otsustamishetk, siis tuleb otsustada.»

Unitedi mängijad on kindlad, et peagi seisab Solskjaeril ees otsustamishetk. Inglismaa rahvuskoondise ning Manchester Unitedi kaitsja Luke Shaw on veendunud, et norralasest saab täiskohaga Manchester Unitedi peatreeener. Ründaja Romelu Lukaku arvas samuti, et Solskjaeril pole teist varianti.

Solskjaer valas kõlakatele ka ise õli tulle, kui andis Norra raadiosaates teada, et tema leping Moldega on lõpetatud. Lepingu kohaselt peaks ajutiselt Manchesteris peatreeneri ametit pidav norralane Moldesse eeloleval suvel tagasi pöörduma.  

«Need on meediaspekulatsioonid,» väitis Solskjaer. «Ma olen siin selleks, et teha oma tööd. Loomulikult ei saa peatreeneril olla korraga kaks kehtivat lepingut. Hetkel on mul leping Unitediga, kuid see on sõlmitud juuni lõpuni,» sõnas treenerina paari kuuga tähe seisusesse tõusnud norrakas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles