Galerii: Yakuza Fight võitlejad andsid tõotuse õhtul karmilt võidelda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna õhtul kell 20 algab Rakvere spordihoones järjekordne Yakuza Fight, kus astuvad ringi Eesti paremad võitlussportlased. Ees ootavad tõsised vastasseisud.

Õhtu oodatuimaks lahinguks on kahtlemata Maikel Asturi ning valgevene võitleja Dzimitry Filipau vaheline kordusmatš. Mehed kohtusid samas ringis aasta tagasi ning siis lõppes matš Asturi jaoks karjääri esimese nokaudiga kaotusega. Nüüd sihib eestlane kättemaksu, kuid võib arvata, et selleks tuleb maha pidada karm lahing, sest Filipau püsib endiselt kaotuseta. 

Taaskord toimub täna õhtul ka nelja mehe turniir, kus on oodata uhkeid esitusi kolmel korral selle võistluse võitnud Ott Remmerilt. Remmer peab poolfinaalis minema vastamisi kiire ja äkilise poolaka Damian Piskorziga, Rakvere oma võitleja Sergei Makejev teises poolfinaalis võimsa hollandlase Don-Jelayo Soemotikoga. 

Pärast mõneaastast vahet astuvad ringi tuntud Eesti võitlejad Roman Zõbin ning Dmitri Ivanov. Lühikese karjääri jooksul juba seitse vastast nokauteerinud Hendrik Themas astub vastamisi füüsiliselt äärmiselt tugeva Aliaksandr Svirydiga. Raskekaalus asub Eesti au kaitsma Jan Beljajev, kel tuleb kindad ristata Lukasz Szmajdaga. Kokku toimub õhtul jooksul üheksa profilahingut. Matšid algavad kell 20. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles