Evans ootab Tänakuga suurt duelli

Silver Tabo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elfyn Evans ja Scott Martin Mehhiko MM-rallil.
Elfyn Evans ja Scott Martin Mehhiko MM-rallil. Foto: REPORTER IMAGES / EPA

Mehhiko MM-rallil lähevad viimasele võistluspäevale suurt duelli pidama teisel kohal paiknevad Elfyn Evans ja Scott Martin (M-Sport) ning kolmandal real asuvad eestlased Ott Tänak ja Martin Järveoja (Toyota), keda lahutab kõigest 2,2 sekundit.

«Meie jaoks oli tegu üsna hea hommikupoolikuga ning samuti hea algusega pärastlõunal, kuid ma olen väga pettunud, et andsin Otile niivõrd palju aega tagasi Otatese (14. kiiruskatse) teisel läbimisel,» võttis Evans laupäevase võistluspäeva kokku, kui kaotas 14. kiiruskatsel kiireimat aega näidanud Tänakule 16,6 sekundit. «Ma surusin üsna kõvasti, kuid ei tundnud ennast mugavalt, mistõttu ei suutnud piisavalt kiiresti sõita,» lisas ta.

«Vahe pole praegu eriti suur ning kindlasti ootab pühapäeval ees suur võitlus, aga kui me suudame ennast hästi käima saada, siis olen kindel, et suudame hästi hakkama saada. Et olla siin kiire, tuleb sõita üsna targalt, kuid päeva lõpuks tahame seda teist kohta ning lähme selle nimel võitlema,» sõnastas eestlase endine meeskonnakaaslane selge eesmärgi.

Toyota meeskonna pealiku Tommi Mäkineni sõnul tegi Tänak laupäevasel võistluspäeval tugeva esituse ning Toyota Yarise WRC-masin on võimeline võitlema teise koha nimel. «Ma usun, et ta annab endast pühapäeval taas parima. Lõpuni on endiselt aga omajagu minna (60 kilomeetrit) ning me teame, et siinsetes rasketes oludes võib kõike juhtuda,» sõnas ta.

Täna on Mehhiko rallil kavas kolm kiiruskatset kogupikkusega 60 kilomeetrit, esimene katse algab Eesti aja järgi kell 17.03. Jälgi sündmuste käiku Postimehe otseblogi vahendusel!

Mehhiko MM-ralli üldseis pühapäevase võistluspäeva eel:

  1. Sebastien Ogier / Julien Ingrassia (Citroën)
  2. Elfyn Evans / Scott Martin (M-Sport, +27 sek)
  3. Ott Tänak / Martin Järveoja (Toyota, +29,2)
  4. Thierry Neuville / Nicolas Gilsoul (Hyundai +1.15,7)
  5. Kris Meeke / Sebastian Marshall (Toyota, +4.37,1)
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles