Veebruarikuu kõige väärtuslikum mängija kuulub TalTechi ridadesse

Toimetas Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Raadik (palliga).
Toomas Raadik (palliga). Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Korvpallifännid, sporditoimetused ja fännid valisid OlyBet Eesti-Läti korvpalliliiga veebruarikuu kõige väärtuslikumaks mängijaks TalTechi meeskonna keskmängija Toomas Raadiku. Tegemist on mehele juba teise kuu mängija tiitliga, sest sama tunnustuse pälvis ta ka detsembris. 

Raadik kogus vastlakuu kolmes mängus keskmiselt 24 punkti ja 7 lauapalli ning tabas seejuures väljakult viskeids 64-protsendiliselt. TalTech alistas veebruaris BK Ogre (102:97), Betsafe Jurmala (85:82) ja Rapla Avis Utilitase (82:78). Mängus Jurmala vastu viskas Raadik 28 punkti, võttis maha 8 lauapalli, tabades seejuures ka neli kaugviset. 

Käesoleval hooajal on 203 sentimeetri pikkune eestlane TalTechi meeskonnale toonud keskmiselt 17,9 punkti ja 5,8 lauapalli mängu kohta. Märkimist väärib ka mehe visketabavus, mis kahepunktivisetel on 57, kolmestel 54 ja vabavisetel 89 protsenti.

28-aastane mängumees siirdus hooaja hakul Saksamaa tugevuselt kolmanda ehk ProB liiga klubisse Iserlohn Kangaroos, kuid naasis sealt pärast kontrollperioodi. TalTechi meeskonnas mängib Raadik alates hooajast 2014/2015.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles