Siim-Sander Vene saab endale uue peatreeneri

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pedro Martinez (vasakul).
Pedro Martinez (vasakul). Foto: kolbert-press/Alexander Freiesleben / imago/kolbert-press

Siim-Sander Vene koduklubi Gran Canaria on vahetamas peatreenerit. Senise lootsi Victor Garcia asemele soovitakse palgata meeskonda kahel korral juhendanud (2002-2005 ja 2009-2014) Pedro Martinezit.

Portaal Eurohoops kirjutab, et Gran Canaria juhatus tegi vastava otsuse juba enne nädalavahetusel teenitud võitu Tenerife Iberostari üle.

Gran Canaria pöördus Martinezi poole tegelikult juba kolme kuu eest, ent toona otsustati jätkata Garciaga, kes alustas hooaega abitreenerina. Paraku pole Garcia suutnud meeskonda mängima panna ning peatreeneri vahetus näib paratamatu. Päris tööta Garcia ilmselt ei jää, sest mehel on võimalus klubis edasi töötada mõnes teises rollis.

Gran Canaria seis on hapu nii koduliigas kui Euroliigas. Hispaania kõrgliigas lahutab neid väljalangemistsoonist üks kaotus, Euroliigas hoitakse aga 16 meeskonna konkurentsis 14. kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles