27 mängu kaotuseta püsinud Juventus sai külma duši

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Itaalia jalgpalli kõrgliigas teenis liider Juventus ootamatu kaotuse, kui jäi võõrsil 0:2 alla Genovale. Tegu oli Juventuse selle hooaja esimese kaotusega Itaalia kõrgliigas. 

Genova mõlemad väravad lõid vahetusest sekkunud mängijad. Esmalt viis Stefano Sturaro 72. minutil kodumeeskonna 1:0 juhtima, üheksa minutit hiljem suurendas Goran Pandev Genova eduseisu kahele väravale.

Sel hooajal jäi Genova Juventusega omavahelistes mängudes plussi, sest meeskondade esimene kohtumine Torinos lõppes 1:1 viigiga.

Liigatabelis kaotus Juventusele suures plaanis midagi ei tähendanud. 28 mänguga on nad kogunud 75 punkti, teisel kohal olev Napoli jääb mängu vähem pidanuna neist maha 18 punktiga. Genoval on koos 33 punkti, mis annab neile tabelis 12. koha.

Enne mängu:

Valitsev Itaalia meister Juventuse on 11 vooru enne hooaja lõppu järjekordse meistritiitli sisuliselt juba kindlustanud, edestades teisel kohal olevat Napolit 18 punktiga. Genova proovib liigasse püsima jääda, asudes 30 silmaga 13. positsioonil.

Liigas on komistanud Juventus sellel hooajal kolm korda (kolm viiki) ning just hooaja esimene omavaheline mäng Genovaga lõppes Torinos mõnevõrra üllatuslikult 1:1 viigiga, kui Cristiano Ronaldo 18. minuti tabamusele vastas teisel poolajal Daniel Bessa.

Tänane kordusmäng peetakse Genova kodustaadionil. Juventuse koosseisust jäävad kindlasti välja vigastatud Juan Cuadrado ning samuti terviseprobleemide küüsis vaevlev Sami Khedira. Genovat ei saa vigastuse tõttu aidata Oscar Hiljemark.

Kogu mäng järelvaadatavana:

Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles