Intervjuu: Rauno Nurger ootab pakkumisi Hispaania klubidelt

Indrek Raudkivi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rauno Nurger (number 20) on kerkinud Hispaania tugevuselt teises korvpalliliigas mängiva Huesca võtmemängijaks.
Rauno Nurger (number 20) on kerkinud Hispaania tugevuselt teises korvpalliliigas mängiva Huesca võtmemängijaks. Foto: C.B. Peñas Huesca/cbphuesca.com

Hispaania esiliigas ehk tugevuselt teises liigas Huesca Leviteci meeskonnas profikorvpalluri leiba teeniv Rauno Nurger on oma esimesel hooajal ennast klubi algviisikusse mänginud. 208 sentimeetri pikkune Eesti koondise keskmängija on viimastes mängudes olnud Huesca meeskonna resultatiivseim. Nurgeri keskmine punktisaak on 12,1 silma mängus. 24 kohtumises on ta noppinud kokku 150 lauapalli, mis teeb keskmiseks näitajaks 6,3 mängu kohta.

Milline on teie tavaline nädal Hispaanias?

Matšid on meil tavaliselt reedeti. Laupäeval puhkame. Pühapäevast neljapäevani on meil kõvasti rassimist, see tähendab vähemalt kahte pikka trenni päevas. Neljapäeval, tõsi küll, teeme pisut kergemalt. Treeningutel on meil väga korralik taustatiim: kaks treenerit, füsioterapeut ja video. Väga palju pööratakse tähelepanu füüsilisele ettevalmistusele. Kõik trennid võetakse videosse üles.

Mis keeles toimub suhtlus?

Üldiselt ikka inglise keeles, sest palju mehi tiimis on väljaspool Hispaaniat. Peatreener Guillermo Arenasega suhtleme abitreeneri vahendusel, sest tema teisi keeli peale hispaania eriti ei tönka. Mina pole hispaania keelt veel selgeks saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles