Ricciardo lubab rohkem möödasõite kui kunagi varem

Silver Tabo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Ricciardo.
Daniel Ricciardo. Foto: Xavier Bonilla / ZUMAPRESS.com

Möödasõitude poolest tuntud austraallasest vormelisõitja Daniel Ricciardo, kes vahetas kahe hooaja vahel Red Bulli värvid Renault’ meeskonna vastu, lubab tänavu veelgi enam möödasõite sooritada.

29-aastase Ricciardo sõnul on jõuline stiil üks viis, kuidas suurele kolmikule (Mercedes, Ferrari ja Red Bull) vastu saada. «Tõenäoliselt näete seda rohkem,» ütles Ricciardo, kui piloodilt küsiti talle omase möödasõiduvõime kohta.

«Suure tõenäosusega stardib minust eespool rohkem autosid kui minu taga, misttõttu tuleb neist ju kudagi mööda saada. Ilmselt näete rohkem Daniel Ricciardot, kui te harjunud olete. Mul pole põhjust ennast tagasi hoida. Seda enam, et me ei hakka igal nädalavahetusel võitlema poodiumikohtade nimel,» selgitas ta.

Eile avalikuks saanud reeglimuudatus, mille järgi saab igal etapil kiireima ringiaja välja sõitnud, kuid seejuures esikümnes lõpetama pidav piloot võimaluse teenida ühe lisapunkti, meeldib Ricciardole. Austraallane on endale eesmärgiks seadnud 21 etapist mõnel ka ise lisapunkte teenida.

Vormel 1 sari saab avapaugu juba sel nädalavahetusel, kui on kavas Austraalia GP.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles