Mohamed Salah on nõus Meistrite liiga unistuse ohvriks tooma

Silver Tabo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli ründemängija Mohamed Salah.
Liverpooli ründemängija Mohamed Salah. Foto: Andrew Yates / Sportimage/PA Images

Liverpooli jalgpallimeeskonna staarründaja Mohamed Salah ütles, et ta on valmis ohverdama oma unistuse Meistrite liiga võidust, kui see tähendaks tiitlivõitu Inglismaa kõrgliigas Premier League.

Hooaja lõpuni on Liverpoolil jäänud pidada kaheksa mängu ning Liverpool asub praegu üldarvestuses tiitlikaitsja Manchester City järel ühepunktilise kaotusega (73) teisel kohal.

Ehkki Salah’ sõnul tähendab Meistrite liiga tema jaoks kõige «prestiižsemat võistlust», siis ta sooviks väga, et viimati hooajal 1989/90 meistriks kroonitud Liverpool suudaks pika tiitlipõua tänavu murda. «Kui ma olen aus, siis Meistrite liiga on minu jaoks kõige prestiižsem võistlus, kuid kogu Liverpooli linna ja klubi unistus on võita taas Premier League,» rääkis egiptlane.

«Seega ohverdan rõõmuga oma unistuse nende unelma vastu. Samas, kui peaksime mõlemad võitma, siis see oleks suurepärane ning eks me seda ka üritame,» lisas Salah, kes vedas mullusel hooajal Liverpooli meeskonna Meistrite liiga finaali, kus jäädi alla viimasel kolmel aastal meistriks kroonitud Madridi Realile.

26-aastane ründetuus loodab, et liidermeeskond City eksib, misjärel avaneks neil võimalus. «Hooaeg on väga tasavägine ning meid ootavad ees rasked mängud nagu ka neid. Ainus võimalus on võita mänge ning loodetavasti nad eksivad kuskil ning me võidame tiitli,» rääkis Salah, kes on enda sõnul olenemata suurest pingest vaimselt tugev.

Kolm nädalat tagasi peetud Meistrite liiga kaheksandikfinaali avamäng valitseva Saksamaa meistri Müncheni Bayerni vastu lõppes Liverpooli jaoks kodusel Anfieldi staadionil väravatega viigiga. Korduskohtumine on kavas homme Saksamaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles