Indian Wells: Saksa duellis üllatas Struff Alexander Zverevit

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jan-Lennard Struff alistas Indian Wellsis kaasmaalase Alexander Zverevi
Jan-Lennard Struff alistas Indian Wellsis kaasmaalase Alexander Zverevi Foto: Jayne Kamin-Oncea / USA TODAY Sports/Scanpix

Indian Wellsi ATP1000 turniiril USA-s kohtusid 3. ringis omavahel sakslased Jan-Lennard Struff (ATP 55) ja maailma kolmas reket Alexander Zverev. Struff purustas Zverevi kõigest 1h ja 10 minutit kestnud mängus 6:3, 6:1 ning sai Saksamaa esinumbri üle oma esimese võidu.

Zverev kaotas oma servigeimides koguni pooled punktidest ning lubas Struffil oma pallinguid murda neljal korral. Samas lõi ta vaid 11 äralööki ja tegi uskumatu 18 lihtviga.

28-aastane Jan-Lennard Struff, kes ei ole karjääri jooksul ühtki ATP turniiri võitnud, domineeris nii lühikestel kui pikkadel pallivahetustel ning tegi 26 äralööki.

«See on vapustav,» ütles Struff. «Ma mängisin täna hea mängu, okei Sasha eksis mõnel korral, kuid ma olen ikkagi enda tänase sooritusega väga rahul,» lisas ühe oma karjääri parima võidu saanud sakslane.

Jan-Lennard Struff kohtub järgmises ringis kanadalase Miloš Raoniciga (ATP 14), keda ta äsjasel Dubai turniiril kolmes setis 6:4, 5:7, 6:4 võitis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles