Steffi Graf: põlveliigeses on luu luu vastas

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andre Agassi ja Steffi Graf
Andre Agassi ja Steffi Graf Foto: Reuters/ScanPix

Endistest tipptennisest abielupaar Steffi Graf ja Andre Agassi rääkisid avameelselt tippspordi süngemast poolest.

Kõigi aegade parimate naistennisistide hulka kuuluv Steffi Graf tunnistas Stellar Magazinile antud intervjuus muuhulgas sportlaskarjäärist tingitud valusatest tagajärgedest.

«Siin istudes valutab mul puus. See ei ole meeldiv. Põlveliigeses on luu luu vastas, aga seda oli oodata, sest tennisel oli mu kehale tugev mõju,» rääkis Graf, kelle sõnul on vähetõenäoline, et teda veel tenniseväljakul näha võib. «Kui üldse, siis peaks see olema midagi eriti väikest,» märkis 22-kordne grand slami võitja.

Sõna sai ka Grafi abikaasa Andre Agassi, keda on pärast tipptennisega lõpparve tegemist saatnud seljavaevused.

Tennisistide paaril on kaks last, 17-aastane poeg Jaden Gil ja 15-aastane tütar Jaz Elle. Mõlemad elavad sportlikult, kuid tennist ei mängi. Jaden Gil liitub tulevasest hooajast Lõuna-Kalifornia ülikooli pesapallivõistkonnaga.

«Tahtsime, et meie lapsed saavad oma tee ise valida ja et nende elu peegeldaks seda, mis on neile tähtis,» ütles Agassi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles