Madridi Reali president annab Zidane'ile võimaluse tuua meeskonda mitmeid tippmängijaid?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zinedine Zidane
Zinedine Zidane Foto: GONZALO FUENTES / REUTERS

Madridi Reali president Florentino Perez annab väidetavalt Zinedine Zidane'ile võimaluse tuua meeskonda hulga rohkem uusi mängijaid.

Hispaania meedia vahendab, et Zidane tagasitulek on selgelt seotud ka sellega, et klubi president Perez annab nüüd prantslasele selgelt vabamad käed üleminekumaastikul. Varasemalt on Perez sellest pigem hoidunud.

Hispaania meedias väidetakse, et Zidane on esitanud Perez'ile lausa nimekirja mängijatest, keda ta soovib Madridi Reali mängima tuua. Nende seas on poolkaitsja N'Golo Kante, Eden Hazard, Paul Pogba, Kylian Mbappe, Lucas Hernandez ning Sadio Mane.

See pole aga absoluutselt hea uudis Madridis pikalt keerulises seisus olnud Gareth Bale'ile, kes ei saanud varasemalt Zidane'iga liiga hästi läbi. Lisaks ei ole ka Madridi fännid ise rahul Bale'iga ning nii võib käimasolev hooaeg jääda waleslasele viimaseks Reali juures.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles