Cristiano Ronaldo on hiromant? (1)

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: Jonathan Moscrop / Sportimage/PA Images

Eilses Meistrite liiga kaheksandikfinaali korduskohtumises Madridi Atletico vastu kolm väravat löönud ning sellega Juventuse veerandfinaali aidanud Cristiano Ronaldo nägi oma suurt õhtut ette.

Nimelt kirjutab Itaalia Sky Sports, et Ronaldo oli enne kohtumist kõik oma lähedasemad inimesed läbi helistanud ning palunud neil mängu vaadata. Sealjuures oli ta neile lubanud kübaratrikki.

Meest sõnast, härga sarvist. Ronaldo lõigi eile oma karjääri kaheksanda Meistrite liiga kübaratriki ning tõusis selles arvestuses ühele pulgale Lionel Messiga. Küll aga on Ronaldo esimene jalgpallur, kes on Meistrite liigas jõudnud 125 väravani. Teisel kohal oleval Messil on kirjas 106 tabamust.

«See oli suurepärane õhtu. Seda mitte ainult minu väravate, vaid meeskonna võidu tõttu. Võib-olla sellepärast nad mind palkasidki. See oli maagiline õhtu. Me pole veel midagi ära teinud, aga võime olla uhked,» kommenteeris Ronaldo eilset mängu.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles