Video: David Beckham lollitati kõhutäie naeru nimel ära

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Beckhami libaausammas.
David Beckhami libaausammas. Foto: twitter

Koomik James Corden viskas oma sõbrale David Beckhamile mitmest osast koosneva vimka.

Cordenil kulus nalja tegemiseks koguni kaks kuud. Kui briti koomik ning telesaate «The Late Late Show with James Corden» saatejuht Corden kuulis, et Beckham pole veel tema auks Los Angeles Galaxy jalgpallistaadioni lähistele rajatava skulptuuri lõppversiooni veel näinud, hakkas ta peas plaani ketrama.

Corden lasi oma saatemeeskonnal valmistada Beckhami skulptuurist oma versioon, mis aga polnud kuigivõrd uhke. Seejärel korraldas ta skulptuuri privaatse avamisürituse, kus kohal oli ka Bechkam, kelle reaktsioon nähtule oli ootuspäraselt naljakas.

«See on veidi erinev sellest, mida mulle näidati Chicagos. Vaadake mu lõuga. See ei näe väga minu moodi välja. Ja need silmad. Ainus hea asi selle kuju juures on juuksed. Ma tõesti ei näe varianti, kuidas selline asi saaks avalikkuse ees olla,» oli Beckhami reaktsioon nähtule.

Kuidas kõik täpselt välja nägi, vaata juba videost:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles