MMil avatiirus neljal lasul eksinud Kõiv: sama tunne, nagu hüpata basseini, kus vett sees ei ole

Silver Tabo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kauri Kõiv.
Kauri Kõiv. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Rootsis Östersundis peetaval laskesuusatamise MMil meeste 20 km tavadistantsil juba avatiirus neli märki üles jätnud (kokku 7) ning lõpuks 98 mehe konkurentsis 82. koha (+11.23,1) saanud Kauri Kõiv ütles ETV otseülekandes, et seda tunnet võib võrrelda hüppega tühja basseini.

«MMi 20 kilomeetri sõitu alustada nelja trahviga – ma arvan, et see on sama tunne, nagu rinnuliujumist alustada hüppega sellisesse basseini, kus vett sees ei ole... Reaalselt oli see võistlus tulemuse mõttes pärast esimest tiiru lõppenud. Lihtsalt kõva enesedistsipliiniga tuli ennast edasi sundida,» tunnistas Kõiv ETV otseülekande vahendusel.

Eestlastest tegi parima sõidu aga 40-aastane vanameister Roland Lessing, kes finišeeris ühe trahviringi juures 25. kohal (+4.11,1). Ühtlasi tagas Lessing koos kolm märki üles jätnud ja kokkuvõttes 38. koha (+5.42,1) saanud Kalev Ermitsaga pääsu ka pühapäeval peetavasse 15 km ühisstardiga sõitu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles