Tobreluts: loodan, et Lessing ja Kõiv jätkavad ka järgmisel aastal (2)

Indrek Raudkivi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roland Lessing 
Roland Lessing Foto: Arvo Meeks

Kolmapäeval sõideti Rootsis Östersundi laskesuusatamise MMil meeste 20 kilomeetri individuaaldistants. Käimasoleva hooaja parima sõidu tegi kuu aja pärast juba 41-aastaseks saav Roland Lessing, kes saavutas 25. koha. Eesti meestest läksid Östersundi raskele suusarajale veel Kalev Ermits ning teine Eesti laskesuusaveteran Kauri Kõiv.

«Üllatus,» iseloomustas ühe sõnaga Lessingu tulemust Eesti koondise peatreener Indrek Tobreluts. «Sellistes oludes väga hea laskmine. Eks tal oli pisut õnne ka, sest tuuletingimused tiirus sobisid Rolandile, aga ikkagi, müts maha,» rõõmustas Tobreluts.

Lessingu enda sõnul peab pikal distantsil lihtsalt hästi laskma. «Täna õnnestus. Ega me mingit imesõitu ju ei tee, sprindis juba 25. kohta välja ei sõida,» nentis Lessing.

«Ermits tegi samuti korraliku sõidu, kolm möödalasku pole sellistes oludes väga palju,» oli peatreener Ermitsa 38. kohaga rahul.

Kauri Kõiv eksis kohe esimeses tiirus neljal korral ning sellega oli tema sõidu saatus otsustatud. Seitse trahviminutit teeninud 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles