Sõitjad mälestavad lahkunud Whitingut: ta oli alati meie jaoks olemas

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FIA vormel-1 võistlusdirektor Charlie Whiting
FIA vormel-1 võistlusdirektor Charlie Whiting Foto: Savostyanov Sergei/ITAR-TASS

Täna öösel lahkus siit ilmast F1-sarja võidusõidudirektor Charlie Whiting. Praegused tippsõitjad jäävad teda mälestama, kui inimest, kes oli alati nende jaoks olemas.

«See mida ta meie spordi jaoks tegi ning millise pühendumusega ta sellesse suhtus, on hindamatu. Tundsin Charie't 2007. aasta algusest. Olin hommikul uudist kuuldes šokeeritud,» rääkis viiekordne maailmameister Hamilton.

«Ta oli vormel 1 sarja jaoks tõeliselt ikooniline isik. Spordimaailmas panustas ta meie spordialasse nii palju. Tunnen kaasa kõigile tema lähedastele, puhaku ta rahus,» lausus Hamilton.

«Kolmapäeval jalutasin ringraja esimesed kurvid temaga koos ja nüüd järsku teda enam pole. Seda on raske mõista, et teda enam meiega pole. Ta on olnud koguaeg meie mees, kaitsnud sõitjaid. Ta uks oli alati avatud, kui sul oli tahtmist millestki rääkida. Ta oli tõeliselt tore mees,» rääkis Ferrari piloot Sebastian Vettel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles