Donaldas Kairys: läheme Himkit võitma!

Ville Arike
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donaldas Kairys on maksimalist ja nõuab hoolealustelt sama.
Donaldas Kairys on maksimalist ja nõuab hoolealustelt sama. Foto: Tairo Lutter / Postimees

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskond alistas esmaspäeval hiilgavas stiilis Astana ja läheb pühapäeval VTB Ühisliigas jõudu katsuma Euroliigasse kuuluva Himkiga. Kalevi peatreener Donaldas Kairys avas Postimehele antud pikemas usutluses küllalt eduka hooaja tagamaid, avaldades näiteks uue detaili tsentri Arnett Moultrie kohta.

Donaldas, Kalevil on Ühisliigas praegu 19 mängust üheksa võitu. Kui mõtlete tagasi, kas olete tiimi asjadega umbes sealmaal, kus möödunudsuvise ettekujutuse järgi märtsis pidanuksite olema?

Oleme kokku saanud enam-vähem soovitud meeskonna. Vahepeal tuli muutusi, eri põhjustel lahkus kolm põhimeest. Suurim kaotus oli number kolme kohal, kust on läinud Ivan Almeida ja Janari Jõesaar. See annab tunda. Erik Keedus naasis pärast vigastust, alles uuel aastal, ega ole veel päris valmis. Hea, et lisandus Tanel Kurbas.

Väga tore, et õnnestus hankida Moultrie, kes muutis meie meeskonna mängupilti 180 kraadi võrra. Muutusime rünnakul palju enesekindlamaks. Nüüd on küsimus vaid selles, kui ühes hingavaks on meeskonda võimalik muuta. Nüüd, hooaja lõpusirgel on käes aeg mängida oma parimat korvpalli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles