Video: Kangert lõpetas kõrgetasemelise velotuuri kolmanda etapi peagrupis

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EF Education First jalgrattatiim.
EF Education First jalgrattatiim. Foto: EF Education First / Twitter

Itaalias toimuval kõrgetasemelisel Tirreno-Adriatico velotuuri kolmanda etapi võitis itaallane Elia Viviani (Deceuninck-QuickStep). Ainsa eestlasena tuuril osalev Tanel Kangert (EF Education First) lõpetas peagrupis ja sai 81. koha.

Viviani edestas finišisirgel slovakk Peter Sagani (Bora-Hansgrohe) ja Kolumbia ratturit Fernando Gaviriat (UAE Team Emirates). Tuuri üldliider, britt Adam Yates (Mitchelton-Scott) lõpetas samuti peagrupis, saades 29. koha.

Yates jätkab küll velotuuri üldliidrina, kuid ameeriklasel Brent Bookwalter (Mitchelton-Scott) on kirjas sama aeg. Kolmandal ja neljandal kohal olevad sloveen Primož Roglic (Team Jumbo-Visma) ja belglane Laurens De Plus (Team Jumbo-Visma) kaotavad seitsme sekundiga. Kangert on üldarvestuses 32. kohal, kaotust minut ja 43 sekundit.

Tirreno-Adriatico velotuur jätkub laupäeval neljanda etapiga. Kokku sõidetakse teisipäeval lõppeval tuuril seitse etappi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles