Shiffrin lõpetas slaalomihooaja stiilselt

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikaela Shiffrin valitses tänavust slaalomihooaega.
Mikaela Shiffrin valitses tänavust slaalomihooaega. Foto: Christopher Levy / ZUMAPRESS.com

USA mäesuusataja Mikaela Shiffrin lõpetas slaalomihooaja järjekordse võiduga.

Andorras Soldeu MK-etapil teenis Shiffrin esikoha Petra Vlhova ja Wendy Holdeneri ees. Kuigi slaalomi MK-sarja üldvõit oli Shiffrinil juba eelnevalt kindel, kasvatas ta oma edu üldsarjas veelgi. Hooaja lõikes teiseks tulnud Vlhova jäi ameeriklannast 97 punkti kaugusele.

24-aastane ameeriklanna on sel hooajal võitnud juba MK-sarja üldarvestuses, slaalomis ja ülisuurslaalomis.  Lisaks on Shiffrinil võimalus võita ka suurslaalomi kristallgloobus, mis teeks temast esimese mäesuusataja, kes on ühe hooaja sees võitnud kõik neli auhinda.

Järjekordne etapivõit Andorras oli Shiffrinile juba karjääri 56. Kõigi aegade edetabelis annab see talle kolmanda koha. Rekordiomanik on selles arvestuses Shiffrin kaasmaalanna Lindsey Vonn 82 võiduga.

«Olin juba enne starti üldvõidu kindlustanud, seega tulin siia agressiivselt suusatama ja endast parimat andma. Tegin mõned vead. Teises sõidus nägin kõvasti vaeva, et üldse rajal püsida. Wendyl oli sama probleem ning ta tegi lõpus väikese vea. Tegelikult tegin isegi sama vea, aga veidi väiksema kui tema,» kommenteeris Shiffrin tänast võistlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles