Martin Müürsepp: tõime meeskonda uue tagamängija

Ville Arike
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/TLÜ peatreener Martin Müürsepp.
Kalev/TLÜ peatreener Martin Müürsepp. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Eesti-Läti korvpalliliiga põhiturniiril on kätte jõudnud viimane nädal, pühapäevaks selguvad play-off'i pääsejad. Raskes seisus olev TLÜ/Kalev pole peatreener Martin Müürsepa sõnul võitlusest loobunud.

Hooaja alguses selgelt tabeli esimeses pooles asunud «väike» Kalev on langenud kümnendaks, neil on 11 võidu kõrval 15 kaotust. Play-offi jõudmiseks tuleb võita viimased mängud TalTechi ja Pärnu Sadama vastu.

«Oleme teadlikud, millisesse positsiooni oleme end mänginud. Meil on selg vastu seina. Meil pole asjad sujunud kõige paremini, oleme mitu tasavägist mängu erinevatel põhjustel kaotanud. Aga üritame olla positiivsed ja võidelda lõpuni. Peame koos püsima, teine play-off (Eesti liiga oma - toim) on kindlasti veel ees,» rääkis Müürsepp Postimehele.

Mõne aja eest lahkus TLÜ/Kalevist enda sõnul perekondlikel põhjustel tagamängija Taylor Stafford. «Ta oli igati eeskujulik mängija, meie põhiline mootor. Veel päev enne minekut oli ta igati positiivses meeleolus,» meenutas Müürsepp, märkides, et hiljem pole mängumehega ühenduses oldud.

Asenduseks kutsuti tagamees Joshua Nofflet, kes oli tiimiga viimasel mängul Liepajas küll kaasas, kuid paberimajanduse nüansside tõttu veel mängida ei saanud. Debüüdi peaks ta tegema kolmapäevases kohtumises TalTechi spordihoones.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles