Kalev/Cramo Ühisliiga konkurent vahetas taas peatreenerit

Ville Arike
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bob Donewald juunior 2012. aasta Londoni olümpial Hiina koondist juhendamas.
Bob Donewald juunior 2012. aasta Londoni olümpial Hiina koondist juhendamas. Foto: ALEXEY FILIPPOV / RIA NOVOSTI

VTB Ühisliiga korvpalliturniiril neljandale kohale langenud Krasnodari Lokomotiv-Kubani meeskond vahetas taas peatreenerit, hooaja lõpuni astus ametisse Bob Donewald juunior.

Hooaega suurte lootustega alustanud ja Euroliigasse pääsust unistanud Kuban vallandas mõne kuu eest - pärast kodust kaotust Kalev/Cramole - Saša Obradovici ning tema tööd jätkas senine abitreener Vlada Jovanovic. Ent eelmisel nädalal langeti EuroCupilt välja, veerandfinaalis kaotati Kaasani Unicsile. Saatuse irooniana viis kalender kubanlased tolle Tatarimaa tiimiga kokku ka Ühisliigas ning kodusaalieelisela vaatamata tuli taas kord vastase paremust tunnistada.

Nõnda möödus Kubanist (13 võitu ja 6 kaotust) Tallinnas BC Kalev/Cramost jagu saanud Himki (14-5). Kaks esimest on Moskva CSKA (18-3) ja Unics (15-4), Kubanile hingavad tihedalt kuklasse Astana (13-7) ja Peterburi Zenit (12-7).

Kalev peab Kubaniga oma põhiturniiri viimase mängu, mis toimub 24. aprillil Tallinnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles