Vägev: Teppan ja Belchatow tegid Venemaa tippklubil selja prügiseks ja jõudsid Meistrite liigas poolfinaali

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renee Teppan rünnakul.
Renee Teppan rünnakul. Foto: Mateusz Slodkowski / ZUMAPRESS.com

Eesti võrkpallikoondise diagonaalründaja Renee Teppani koduklubi Belchatowi Skra kaotas Meistrite liiga veerandfinaali korduskohtumise Peterburi Zeniidile 1:3 (22:25; 25:21, 20:25, 20:25), kuid võitis kuldse geimi (15:11) ja jõudis poolfinaali.

Nädala eest Poolas peetud veerandfinaali avamängu 3:1 (25:18, 13:25, 25:22, 25:18) võitnud Belchatow läks korduskohtumisele Venemaale vastu teadmises, et isegi 2:3 kaotuse puhul oleks koht nelja parema hulgas tagatud. 

Võrkpallijumal mängis ette aga sellise stsenaariumi, mis tähendas kuldset geimi, kus Belchatow haaras ruttu kahepunktilise eduseisu, mis vahepeal kasvas suisa viiepunktiliseks (11:6). Peterburi klubi vastas sellele omalt poolt 4:0 spurdiga, kuid Belchatow edu maha ei mänginud. Lõppnumbrid 15:11 Belchatowile.

Teppan sekkus mängu episoodiliselt, kui käis neli korda servijoone taga. 25-aastase diagonaalründaja arvele kogunes üks serviäss ja -viga. Rünnakul sai Teppan proovida kaks korda, teenides ühe punkti.

Belchatowi resultatiivseim oli Jakub Kochanowski, kelle arvele kogunes 18 punkti. Üleplatsimeheks kerkis aga Peterburi klubi pallur György Grozer 28 (!) silmaga. Tutvu mängu protokolliga siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles