Miami Openi eelmise aasta võitja: vaevalt, et tiitlit kaitsen

Toimetas Indrek Raudkivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Isner
John Isner Foto: LARRY W. SMITH / EPA/Scanpix

Ameerika tennisetäht John Isner kahtleb oma võimalustes Miami Openil tiitlit kaitsta. 33-aastane ameeriklane võitis ATP Masters 1000 turniiri esimest korda möödunud aastal Miamis.  

Finaalis alistas ta Saksamaa esindaja Alexander Zverevi. Käesoleval aastal on Isner turniiritabelis seitsmenda asetusega ja avaringis vaba. Teises ringis kohtub hiiglasekasvu (208 cm) Isner slovakk Martin Klizani ja itaallase Lorenzo Sonego kohtumise võitjaga.

«Ma tean, millised võimalused mul on… Tõenäoliselt ma tiitlit ei kaitse,» ütles Isner. «Samal ajal on päris lahe nii vägeval turniiril tiitlikaitsjana väljakule tulla,» lisas ta.

«Ma pole kunagi sellises situatsioonis olnud. Lihtsalt vaatan, mis toimuma hakkab. Mingit pinget peal ei ole. Ma ei hakka arvutama, kui palju ma punkte võin kaotada. Üritan võtta seda, kui igat teist turniiri ning proovin mängida nii hästi kui oskan.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles