Ujumise maailmameister jääb viisaprobleemide tõttu EM-ilt kõrvale

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julia Jefimova.
Julia Jefimova. Foto: Alexander Vilf

Venelannast ujumise Euroopa- ja maailmameister Julia Jefimova peab viisaprobleemide tõttu vahele jätma tänavuse EMi.

USAs treenival Jefimoval ei õnnestunud saada Poola viisat, kirjutab RIA Novosti ja nii tuleb tal vahele jätta 8.-11 detsembrini peetav ujumise EM.

Venemaa koondise peatreeneri Andrei Vorontsovi sõnul andis Jefimove viisataotluse sisse Los Angelese Poola konsulaadis. Kuna sportlane ei valda veel väga hästi inglise keelt, aidati tal dokumente täita. „Nädala pärast saime mahakriipsutatud avalduse tagasi ja uut vormistada ei olnud enam aega,“ teatas Vorontsov.

Treener lisas et need Venemaa sportlased, kes treenivad väliamaal, peavad arvesatama, et sellised tõrked võivad tekkida. Vorontsov ütles, et enne Londoni olümpiat peab Jefimova mõneks ajaks naasma Venemaale, et seal vormistada Suurbritannia viisa.

RIA Novosti teatel ei võta Poolas peetavast EMist osa veel mõned Venemaa ujujad : Nikita Lobintsev, Stanislav Donets, Danila Izotov ja Veronika Popova.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles