Rein Taaramäe koduklubi tagas pääsu Tour de France'ile

Silver Tabo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe Team Direct Energie särgis.
Rein Taaramäe Team Direct Energie särgis. Foto: BENOIT TESSIER / REUTERS

Eesti tippjalgratturi Rein Taaramäe koduklubi Team Direct Energie tagas pääsme käimasoleva aasta juulikuus peetavale Tour de France'ile.

Prantsusmaa velotuuri korraldajad teatasid, et kaks viimast pääset kuuluvad Prantsusmaa tiimidele, kellest üks on Team Direct Energie ning teine Team Arkea Samsic. Ühtlasi on Team Direct Energie jaoks tegu 20. järjestikuse aastaga, mil Tour de France'ile pääse teenitakse.

31-aastane Taaramäe on oma karjääri jooksul Tour de France'il osalenud kokku seitsmel korral. Aastatel 2010–2014 sõitis ta maailma mainekaimal velotuuril teise Prantsusmaa klubi Cofidise ridades, 2015. aastal Astana meeskonna värvides ning mullu Team Direct Energie eest, kuhu ta kuulubki alates eelmisest hooajast. 

Seitsmest Tour de France'ist on Taaramäe võistluse katkestanud kolmel korral. Parim koht pärineb 2011. aastast, mil ta lõpetas 11. positsioonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles