Janari Jõesaar: ootangi endalt kogu aeg häid etteasteid

Ville Arike
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janari Jõesaar (viskel).
Janari Jõesaar (viskel). Foto: cbcanarias.net

Kuu aja eest Tenerife meeskonnaga liitunud Eesti koondislane Janari Jõesaar pani Pürenee poolsaarel kiirelt märgi maha, visates läinud nädalavahetusel Vitoria Baskonia vastu 16 punkti. Täna loodab Jõesaar ka uue klubi ridades võidumaitse suhu saada.

«Kahju vaid, et esimene nädal veidi metsa läks,» alustas Jõesaar Postimehega peetud vestlust varbavigastuse meenutamisest. Tõsi, päris välja pole traumat suudetud veel ravida. «Vigastus annab veel tunda, aga mitte nii, et ma midagi teha ei saaks. Pärast treeninguid saan taastusravi. Eks pean olukorda päev-päevalt jälgima. Praegu saan võistkonnaga kõike koos teha, loodetavasti vigastus ei süvene.»

Eestlasest tagamees kinnitas, et Kanaaride suurimal saarel Tenerifel võeti teda veebruari lõpus väga hästi vastu. «Kõik toimib, üleminek oli sujuv, klubi organisatsioon on päris hea. Meeskond on tore ja kokkuhoidev, treenerid täiega asja kallal – kui abi vaja, saab alati,» vuristas Jõesaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles