Ränkel ja Kilp tulid kindla ülekaaluga Eesti meistriteks

Silver Tabo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raido Ränkel Seefeldi MMil.
Raido Ränkel Seefeldi MMil. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Alutagusel peetavatel Eesti murdmaasuusatamise meistrivõistlustel teenisid klassikatehnikas sõidetud sprinditeates meestest esikoha Raido Ränkel ja Marko Kilp, naistest võidutsesid Teiloora Ojaste ja Mariel Merlii Pulles.

Võru suusaklubi esindanud Ränkeli ja Kilbi võiduaeg oli 15 võistluspaari osalusel 21.23,6. Neile järgnesid U20 vanuseklassis meistriks kroonitud Albert Unn ja Martin Himma (Karupesa Team M20) 49,2-sekundilise kaotusega ning poodiumi viimasele astmele kerkisid Cristopher Kalev ja Henri Roos (CFC), kes jäid võitjatele alla 1.04,4.

Vaata kõiki meeste ja noormeeste tulemusi!

17 naispaari konkurentsis Eesti meistriteks kroonitud Ojaste ja Pulles (Karupesa Team) triumfeerisid ajaga 21.23,4. Hõbemedali teenisid ühtlasi U18 vanuseklassis võidutsenud Keidy ja Kaidy Kaasiku (Ambla Spordiklubi), kes kaotasid esipaarile 15,6 sekundiga. Kolmanda koha hõivasid U20 vanuseklassi kiireimad suusatajad Johanna Udras ja Annabel Voitka (Võru suusaklubi), jäädes võitjatest maha 47,3 sekundiga.

Vaata kõiki naiste ja neidude tulemusi!

Täna on Alutagusel murdmaasuusatamise Eesti meistrivõistlustel kavas naiste ja meeste teatesõidud, pühapäeval sõidetakse aga naiste 30 km ja meeste 50 km vabatehnikadistants.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles