Tennisetaeva 18-aastane värske komeet jätkas jõulist võidumarssi

Toimetas Indrek Raudkivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bianca Andreescu Miami Openil mänguhoos
Bianca Andreescu Miami Openil mänguhoos Foto: JULIAN FINNEY / AFP/Scanpix

Kanada noor tennisesensatsioon Bianca Andreescu suutis Miami Openi avaringis raskest seisust välja tulla ja alistas Irina-Camelia Begu 4:6, 7:6 (7-2), 6:2. Teises ringis võitis ta ameeriklanna Sofia Kenini juba kergemalt 6:3, 6:3.

18-aastane Rumeenia päritolu kanadalanna raputas tennisemaailma eelmisel nädalal, kui võitis BNP Paribas Openil Indian Wellsis oma esimese WTA tiitli. Ka Miamis pani tõusev täht kulme kergitama oma tahtejõulise ning hingestatud mänguga avavoorus.

«Mida kõvem on võitlus, seda magusam on võit,» ütles Andreescu. «Sain jälle kogemuse võtta rikkamaks, kuid ma loodan, et ma ei pea selleks matšpalle päästma, et mänge võita. Oleksin võib olla pidanud kaotama, et üles ärgata. Täna ju peaaegu nii juhtus. Olen endale tänulik selle eest, kuidas ma olukorrast välja tulin,» sõnas Andreescu pärast kohtumist Beguga.

Ainult kolmel naisel — Steffi Grafil, Kim Clijstersil and Viktoria Azarenkal — on õnnestunud võita Indian Wellsi ja Miami Openi turniirid järjest ja teha «Sunshine Double». Sel aastal on Andreescul võimalik trio kvartetiks muuta. Selleks peab ta Miami Openi kolmandas ringis esmalt jagu saama Angelique Kerberist (Saksamaa, WTA 4).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles