Šveitsi jalgpallikoondise kaitsja kukkus väljakul kokku ja kaotas teadvuse

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Šveitsi jalgpallikoondise keskkaitsja Fabian Schär kaotas EM-valikmängus Gruusiaga teadvuse.
Šveitsi jalgpallikoondise keskkaitsja Fabian Schär kaotas EM-valikmängus Gruusiaga teadvuse. Foto: IRAKLI GEDENIDZE / REUTERS

Šveitsi jalgpallikoondise keskkaitsja Fabian Schär elas 2020. aasta EM-valikmängus Gruusiaga üle eluohtliku momendi, kui põrkas esimesel poolajal grusiin Jemal Tabidzega kokku ja kaotas teadvuse.

Schäri jooksid abistama nii Šveitsi kui ka Gruusia mängijad ning mõistagi tulid väljakule ka arstid, kes kaitsjat mitu minutit tohterdasid. Õnneks šveitslane ei olnud keelt alla neelanud, mida esialgu arvati, ja ta tuli teadvusele ning jätkas isegi kohtumist. Ta sai kirja täismängu.

27-aastane Schär kuulub Šveitsi rahvusmeeskonda aastast 2013. Ta on koondist esindanud ligi poolesajas kohtumises ja löönud seitse väravat. Klubijalgpalli mängib ta Inglismaa kõrgliigaklubis Newcastle United.

Šveits võitis Gruusiat tulemusega 2:0, kui 56. minutil jõudis sihile Steven Zuber ja kümmekond minutit enne lõpuvilet Denis Zakaria.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles