Video: Neymarita Brasiilia piirdus maailma 76. koondise vastu viigiga

Silver Tabo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brasiilia poolkaitsja Lucas Paqueta.
Brasiilia poolkaitsja Lucas Paqueta. Foto: MIGUEL RIOPA / AFP

Alles tänavu jaanuaris kodumaalt lahkunud ning 35 miljoni euro eest Milani jalgpalliklubisse siirdunud brasiillane Lucas Paqueta sensatsioonilised kuud said eile uue, sümboolse ja uhke tunnustuse osaliseks.

Nimelt kohtus Brasiilia sõprusmängus Portos Panamaga ja kui tavapäraselt kannab ikoonilist number 10 särki Neymar, siis tema vigastuse tõttu usaldati see nii eile kui kateisipäevaseks mänguks Tšehhiga Paquetale. Seega kerkis 21-aastane Flamengo kasvandik Pele, Rivaldo, Ronaldinho ja teiste legendide kõrvale, kes on number 10 all Brasiiliat esindanud, vahendab Soccernet.ee.

Alles kolmanda koondisemängu pidanud Paqueta tänas säärast kingitust väravaga, kuid võitu see Brasiiliale siiski ei toonud. Pea parima võimaliku koosseisuga mänginud viiekordsed maailmameistrid leppisid FIFA-edetabeli 76. meeskonna vastu 1:1 viigiga.

Kohtumise tipphetked:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles