Kokaiini tarbinud tippratturi karistus selgub täna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tom Boonen
Tom Boonen Foto: Reuters / Scanpix

Endine jalgratta maanteesõidu maailmameister belglane Tom Boonen saab täna teada, kas peab kokaiini tarbimise pärast kohtu ette astuma.

Möödunud aasta maikuus käis Boonen võistlusväliselt dopingukontrollis, kus 28-aastase belglase verest leiti kokaiini jälgi, vahendab Eurosport.



Belgia linna Turnhouti prokuratuuri sõnul otsustatakse täna, kas Boonen peab kokaiini tarvitamise ning samuti ka omamise pärast kohtu ette astuma.



Prokuratuuri esindaja ei soovinud spekuleerida, kas 2005. aastal maailmameistriks kroonitud Boonenit võib ees oodata rahatrahv, vanglakaristus või mõlemad. Varem on prokuratuur avaldanud, et Boonen võib minna kolmeks kuuks kuni viieks aastaks vanglasse.



Kui prokuratuur eelmise aasta juunis teatas, et Booneni suhtes on algatatud uurimine ja teda kahtlustatakse kokaiini omamises, korraldas Boonen pressikonverentsi, ent ei soovinud seal narkootikumidest rääkida, öeldes vaid, et ta pole täiuslik inimene.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles