Uhkes üksinduses finišeerinud Bö võitis ka hooaja viimase stardi (1)

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johannes Thingnes Bö.
Johannes Thingnes Bö. Foto: JON OLAV NESVOLD / imago images / Bildbyran

Holmenkollenis peetud laskesuusatamise hooaja viimase võistluse ehk meeste ühisstardi võitis tervet hooaega valitsenud Johannes Thingnes Bö.

Bö läbis kõik neli lasketiiru puhaste paberitega ning finišeeris uhkes üksinduses. Tema edu oli lõpuks samuti lasketiirud puhtalt läbinud sakslase Arnd Peifferi ees 19,2 sekundit. Kolmanda koha teenis sakslane Benedikt Doll (2; +38,0).

Sel hooajal teenis Bö koguni 16 individuaalset MK-etapi võitu. Lisaks sai norralane hakkama erakordse saavutusega, võites lisaks üldvõidule ka kõik väiksed kristallgloobused.

Ükski eestlane tänasesse ühisstardiga sõidu starti ei pääsenud.

MK-sarja kokkuvõttes teenis Bö 1262 punkti, teise koha teenis 854 silmaga Aleksandr Loginov, kolmas oli 843 silmaga Quentin Fillon Maillet.

Parima eestlasena teenis Kalev Ermits 54 MK-punktiga 60. koha. Roland Lessing oli 30 punktiga 70. ning Rene Zahkna 17 punktiga 84.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles