Video: endine esireket tembeldas Kontaveidi tänase vastase «kõigi aegade suurimaks draamakuningannaks»

Silver Tabo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angelique Kerber (vasakul) ja Bianca Andreescu.
Angelique Kerber (vasakul) ja Bianca Andreescu. Foto: CLIVE BRUNSKILL / AFP

Endine maailma esireket, sakslanna Angelique Kerber (WTA 4.) langes eile kõrgetasemelise Miami WTA-turniiri kolmandas ringis konkurentsist, kui pidi tunnistama taas 18-aastase Rumeenia päritolu kanadalanna Bianca Andreescu (WTA 24.) paremust.

Seejuures nimetas Kerber oma nooremat konkurenti «kõigi aegade suurimaks draamakuningannaks», kui kaks tennisisti pärast mängu lõppu võrgu kohal kätt surusid.

«Ta ütles jah midagi, aga ma pole kindel, mida. Ma ei hakanud midagi vastu ütlema, lasen oma mängul enda eest rääkida,» kommenteeris Andreescu olukorda pärast eilset matši.

Kerber ja Andreescu läksid omavahel vastamisi ka eelmisel turniiril Indian Wellsis, kus Andreescu saavutas finaalis tulemusega 6:4, 3:6, 6:4 võidu ning teenis nõnda oma karjääri esimese WTA-turniirivõidu. Eilses kohtumises oli Andreescu parem numbritega 6:4, 4:6, 6:1.

Eesti esireketi Anett Kontaveidi ja Andreescu kaheksandikfinaali kohtumine Miamis on kavas täna Eesti aja järgi umbes kella 19 paiku, Postimees vahendab sündmuste käiku tekstipõhise otseblogi vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles