Kaupo Liiva: Kehra läheb euromängude eel üha paremasse hoogu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaupo Liiva
Kaupo Liiva Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Eesti meeste käsipallimeistrivõistlustel said teisipäeval ja kolmapäeval toimunud kohtumistes kaks punkti turniiritabelisse juurde HC Kehra, Põlva Serviti ning HC Viimsi/Tööriistamarket.

Nädalavahetusel toimuvateks euromängudeks valmistuv Kehra oli võõrsil 34:23 (19:10) üle Põlvast. Kehra resultatiivseimateks osutusid Kaupo Liiva ja Risto Lepp kuue ning Põlval meistrivõistluste suurim väravakütt Ardo Puna kaheksa tabamusega.

Kehra kohtub laupäeval ja pühapäeval Euroopa karikavõitjate karikasarja kolmandas ringis Celje Pivovarna Laskoga. Majanduslikel kaalutlustel peetakse mõlemad kohtumised Sloveenias. Kuigi vastas on aastaid Meistrite liigas mänginud klubi, ei lähe Liiva sõnul kehralased sinna kaotustemõtteid mõlgutades. «Meie mänguvorm liigub ülesmäge,» teatas Liiva. «Eeskätt oleme kaitses tugevamaks saanud.»

Liiva lisas, et kuna Põlva vastu oli seis selge ammu enne lõppu, võttis meeskond mingil hetkel jala gaasipedaalilt ära. «Lasime ennast lõpus lõdvaks,» tunnistas ta. «Ka ise ei suuda ma alati kogu kohtumist täiega mängida.»

Põlva liidri Puna meelest sammuvad nemadki õiges suunas. «Lähme järjest paremaks,» analüüsis ta. «Kehra-suguse meeskonna vastu me praegu ei saa. Alguses suutsime nendele vastu hakata, ent siis võtsid nad jõu ja kogemustega oma ära.»

Kehra kõrval võttis järjekordse võidu Põlva Serviti, olles võõrsil 40:15 (18:10) üle Aruküla/HC Tallasest. Henri Sillastelt selles kohtumises Serviti kasuks üheksa ja Indrek Napsepilt Aruküla/Tallase kontosse kuus tabamust.

Punktilisa teenis ka Viimsi/Tööriistamarket, saades kodus 36:28 (22:14) jagu SK Tapast. Jürgen Rooba viskas võitjate kasuks kaheksa ja Aleksander Oganezov kaotajate poolel 11 väravat.

Meistriliiga järgmises voorus on vastamisi Tapa – Põlva (06.12., kell 19.00), Põlva Serviti – Viimsi/Tööriistamarket (07.12., kell 19.00) ja Viljandi HC – Aruküla/Tallas (07.12., kell 19.00). Mänguvaba on Kehra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles