Itaalia sooviks EMil kohtuda Hispaania, Portugali ja Prantsusmaaga

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cesare Prandelli.
Cesare Prandelli. Foto: SCANPIX

Inglismaa meediast on saanud viimasel ajal palju lugeda, et jalgpalli EMi alagrupi loosimisel ei soovita mingil juhul sattuda ühte alagruppi Hispaania, Portugali ja Prantsusmaaga. Itaalia oleks aga sarnaseks katsumuseks valmis.

Sarnaselt Inglismaaga loosimisel teise tugevusgruppi kuuluv Itaalia näitas EM-valiksarjas head minekut ning neid peetakse Hispaania, Hollandi ja Saksamaa kõrval EMi üheks suurfavoriidiks.

Meeskonna hea mäng on muutnud enesekindlaks ka Itaalia peatreeneri Cesare Prandelli, kes on valmis juba alagrupis kohtuma võimalikult paljude tugevate vastastega ning tema arvates poleks probleem mängida Hispaania, Portugali ja Prantsusmaaga.

«Kas ma olen loosimise pärast närvis? Seal on palju tugevaid meeskondi, kuid ma olen rahulik. Minu jaoks oleks ka selline grupp hea, see oleks enneolematult huvitav,» sõnas Prandelli ESPN Soccernetile. «Itaalia on valmis kõigiga mängima.»

Itaalia näitas EM-valiksarjas kõige paremat kaitsemängu, kui nende väravalukk suudeti lahti muukida vaid kahel korral. Mäletatavasti sai sellega Tallinnas hakkama Eesti ning Belgradis kordas seda Serbia koondis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles