Postimees TV: Kemba Walker viis Hornets lisaaja võidule Spursi üle

Toimetas Indrek Raudkivi
Copy

Korvpalliliigas NBA hiilgas Kemba Walker, kes  Charlotte Hornetsi võidumängus 125:116 San Antonio Spursi üle viskas 38 punkti. Charlotte`s peetud mäng läks lisaajale ning Walker oli sel perioodil üleplatsimees, visates  11 silma. 

See oli Charlotte`i neljas võit järjest. Huvitaval kombel oli Hornets viimased neli lisaajale läinud mängu kaotanud. Walker võttis veel maha 9 lauapalli ning andis kaaslastele 11 resultatiivset söötu.

Hornets mängis ilma Nic Batumita, kes jättis haiguse tõttu vahele juba kolmanda mängu. Batum ütles, et ta on seoses haigusega nädalaga alla võtnud juba 6 kilo. Charlotte peatreener James Borrego teatas enne mängu, et kavatseb uustulnukat Devonte Grahami usaldada kui Kemba Walkeri vahtusmeest. Oma kavatsustest pidas mees kenasti kinni.

Üldse mängisid noored mängumehed Charllotte võidumängus olulist rolli. Uustulnukas Miles Bridges ja teist aastat NBA-s palliv Dwayne Bacon tõid kahe peale 21 punkti, tabades väljakult 15st viskest 8.

Charlotte Hornets pole lootust play-offidesse pääsemiseks minetanud. Klubi asub Idakonverentsis 10. kohal, jäädes 8. kohal olevast Orlando Magicust maha kahe võiduga.

Teiste mängude tulemused:

Bostoni Celtics – Cleveland Cavaliers 116 : 106

Orlando Magic – Miami Heat 104 : 99

Toronto Raptors – Chicago Bulls 112: 103

Milwaukee Bucks  - Houston Rockets 108 : 94

Minnesota Timberwolves – LA Clippers 111 : 122

New Orleans Pelicans – Atlanta Hawks 120 : 130

Dallas Mavericks – Sacramento Kings 121 : 125

Denver Nuggets – Detroit Pistons 95 : 92

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles