Antetokoumpo või Harden? Võitlus MVP tiitli nimel jätkub

Toimetas Indrek Raudkivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Milwaukee Bucksi Giannis Antetokounmpo (34) võitis eilse duelli Houston Rocketsi James Hardeniga (13).
Milwaukee Bucksi Giannis Antetokounmpo (34) võitis eilse duelli Houston Rocketsi James Hardeniga (13). Foto: Jeff Hanisch / USA TODAY Sports

Eile pidasid korvpalliliigas NBA lahingu Milwaukee Bucks ja Houston Rockets. Ühelt poolt oli korvpalliplatsil vastamisi 24-aastane Giannis Antetokounmpo ja teiselt poolt 29-aastane James Harden.

Kreeklane jäi tähtede omavahelises statistilises duellis peale ja tegi topeltduubli, skoorides 19 punkti ja noppides 14 lauapalli. Lisaks andis ta ka neli korviga lõppenud söötu.

Bucksi kaitsjad olid Hardeni kallal nagu hagijad ja lubasid tal visata «vaid» 23 punkti, võtta 10 lauapalli ja anda seitse resultatiivset söötu.

Mängu lõppfaasis hakkas publik skandeerima: «MVP! MVP!»

«Loomulikult ma kuulsin seda,» ütles Antetokounmpo pärast mängu.

«Meil on NBA parimad fännid. Ma austan seda, et nad mind toetavad. Kuid nagu ma olen varem öelnud, ma ei mõtle MVP tiitlile. Ma lihtsalt üritan oma tööd parimal võimalikul viisil teha ja mänge võita.»

Rocketsil oli visketabavusega raskusi. Antetokounmpo tunnistas, et nad olid Hardeni takistamisele spetsiaalse plaani välja mõelnud. «Meil õnnestus Harden neutraliseerida, see polnud tema parim õhtupoolik,» lisas «Greek Freek»

Harden, kes on valitsev MVP tabas üheksast kolmepunktiviskest vaid ühe. Rocketsi tähtmängija selgitas pärast mängu, et Bucksi tegutsemine oli ootuspärane

Bucks alistas Rocketsi 108 : 94. Järgmisel korral kuulevad Antetokoumpo kõrvad MVP-i hüüdu neljapäeval kui Milwaukee meeskond võõrustab Los Angeles Clippersit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles