Allikas: Fernando Alonso testib käesoleval nädalal Toyota Dakar-autot

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso
Fernando Alonso Foto: James Moy / James Moy Photography/PA Images

Eelmisel hooajal vormelikarjäärile joone alla tõmmanud hispaanlane Fernando Alonso testib käesoleval nädalal Lõuna-Aafrikas Toyota Dakar-autot, annab teada RaceFans.

Aastatel 2005 ja 2006 F1-tšempioniks tulnud Alonso teeb RaceFansi info põhjal Toyota Hiluxiga testsõite Botswana ja Namiibia piiri lähedal. Tegemist on sama autoga, millega võitis jaanuaris Nasser Al-Attiyah võitis kolmandat korda Dakari ralli.

Alonso on Toyota mootorispordiprojektides juba tuttav nimi, sest eelmisel aastal võitis ta Toyotal koos Sebastien Buemi ja Kazuki Nakajimaga Le Mansin 24 tunni sõidu.

Käesoleval aastal võistleb Alonso  kestvussarjas Endurance World Championship (WEC) ja ikka Toyotal.

Veel eelmisesl aastal kahtles hispaanlane, kas tema oskused lubavad ka teistel mootorispordialadel edu saavutada.

«Ma pean mõtlema ja aru pidama. On asju, mille suhtes pean olema aus. Pole kindel, kas mul on piisavalt oskusi, et teistel aladel toime tulla,» rääkis Alono mullu.

«Arvasin, et võiks kogeda ka pisut teistsugust võidukihutamist,» ütles 37-aastane hispaanlane pärast Daytoni 24-tunni sõidu võitmist AFP-le jaanuaris.

2020. aasta Dakari ralli ajakava pole veel avalikustatud. Ei ole ka teada, kas võistlus toimub Lõuna-Ameerikas või naaseb ralli Aafrikasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles