Zielona Gora treener viskekontserdist: see on Kalev, mitte Golden State!

Toimetas Ville Arike
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zielona Gora peatreener Igor Jovovic.
Zielona Gora peatreener Igor Jovovic. Foto: vtb-league.com

Korvpalli VTB Ühisliigas viskas BC Kalev/Cramo Zielona Gora Stelmeti vastu poolajaga 69 punkti ja võitis mängu 117:100 ning kaotajate peatreeneril Igor Jovovicil oli põhjust torisemiseks.

«Ütlesin hoolealustele, et mul on häbi selle pärast, kui passiivselt me esimesel poolajal mängisime. Kui sa nimetad ennast profisportlaseks, pead näitama iseloomu. Eriti pärast seda, kui olime suurelt kaotanud Nižni Novgorodis ja viimastel sekunditel Poola liigas. Me poleks tohtinud lasta esimese poolajaga endale visata 69 punkti! See on Kalev, mitte Golden State,» põrutas Jovovic.

Tema Kalevi kolleeg Donaldas Kairys nentis, et täna mängiti kaks erinevat poolaega: «Esimesel poolajal kaitsesime hästi ja suutsime visata 69 punkti. Pärast vaheaega lõdvenesime, Zielona Gora hakkas aga mängima kiiremini ja jõulisemalt. Edu kahanes ja olen õnnelik, et võidu ikka kätte saime.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles