Video: lisaajal saadud vastuoluline kaotus ajas Warriorsi mängijad marru

Silver Tabo
, reporter
Copy
Stephen Curry (paremal) tõi otsustavatel hetkedel tabloole viiginumbrid, kuid sellest ei piisanud.
Stephen Curry (paremal) tõi otsustavatel hetkedel tabloole viiginumbrid, kuid sellest ei piisanud. Foto: Jesse Johnson / USA TODAY Sports

Korvpalliliigas NBA alistas Minnesota Timberwolvesi meeskond möödunud ööl lisaajaga tipnenud lahingu järel koduväljakul tulemusega 131:130 valitseva meistri Golden State Warriorsi.

Esimest lisaaega jäi mängida veel 4,4 sekundit, kui Warriors oli 127:130 kaotusseisus ning tiitlikaitsja ridades tabas ääremängija Kevin Durant veaga kaugviske. Ent kohtuniku Marat Koguto otsuse järgi korv ei lugenud, kuna Timberwolvesi mängija Keita Bates-Diop olevat teinud vea enne Duranti viskeliigutust. Kohtumise oli teisele lisaajale viimas Warriorsi punktikahur Stephen Curry, kes tabas nurgast 0,8 sekundit enne lõpusireeni kolmepunktiviske ning tõi tabloole 130:130 viiginumbrid.

Aga see polnud veel kõik, sest 0,5 sekundit enne lõppu tegi Durant korvi all vea Karl-Anthony Townsile, kes asus vabaviskejoonele. 23-aastane keskmängija viskas esimese vabaviske sisse ning teise meelega mööda ja tagas Timberwolvesile skooriga 131:130 koduvõidu.

Kohtumise tipphetked:

 

«Vaatasin just kordust. Durant püüdis palli ja tabas – see on nelja punkti rünnak. Ma ei oska selle kohta rohkem midagi öelda. Sa püüad palli, viskad ja sulle tehakse viga – ükskõik millises liigas tähendab see korvi ja vabaviset,» rääkis Warriorsi peatreener Steve Kerr kohtumise järel vastuolulisest olukorrast.

«Otsuste kohta peate küsima tänase õhtu kõige väärtuslikuma mängija (MVP) Marat Koguti käest,» avaldas Curry kohtunike suunas pahameelt. «Marat oli tema nimi? Ta oli täna kõige parem mängija väljakul,» kritiseeris vilemeeste tööd ka Durant. «Ta teadis, et nad teevad mulle vea ning ta vilistas selle juba enne minu viset ära. Seega on ta üks kõigi aegade paremaid kohtunikke,» lisas ta.

Timberwolvesi parimana viskas Andrew Wiggins 24 punkti ja võttis maha 9 lauapalli. Warriorsi ridades tõi 19 kaugviskest 11 tabanud Curry üleplatsimehena 37 silma.

Warriors jätkab kaotusest hoolimata liigatabelis 51 võidu ja 24 kaotusega läänekonverentsi liidrina. Sama saldo on ette näidata ka teisel kohal paikneval Denver Nuggetsil.

Kõik tulemused:

  • Boston Celtics – Indiana Pacers 114:112
  • Atlanta Hawks – Portland Trail Blazers 98:118
  • Minnesota Timberwolves – Golden State Warriors 131:130 (la)
  • Oklahoma City Thunder – Denver Nuggets 105:115
  • Utah Jazz – Washington Wizards 128:124
  • Los Angeles Lakers – Charlotte Hornets 129:115
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles